گت بلاگز بیشتر بدانیم تفاوت قیمت گوشی اپل و سامسونگ چقدر است؟

با بررسی های انجام شده است تفاوت قیمت گوشی های اپل و سامسونگ به رکورد جدیدی رسیده است.

تفاوت قیمت گوشی اپل و سامسونگ چقدر است؟

تفاوت قیمت گوشی های اپل و سامسونگ رکورد زد

با توجه به بررسی‌های شرکت تحقیقاتی Strategy Analytics ایالات متحده، اختلاف قیمت گوشی های اپل و سامسونگ زیاد از قبل شده است و به رکوردی تازه دست یافته است.

پس از ارزیابی‌های تیم تحقیقاتی این شرکت، مشخص شد میانگین اختلاف قیمت گوشی های اپل و سامسونگ در سه‌ماه نهایی سال 2016 در ایالات متحده از مرز 400 دلار فراتر رفته و به 465 دلار رسیده است که رکوردی تازه در نوع خود محسوب می‌شود. بر این اساس، میانگین قیمت محصولات اپل در این دوره زمانی 692 دلار بوده در حالی که این مقدار جهت اسمارت فون های سامسونگ 227 دلار برآورد شده است است.

البته با توجه به اینکه پرچمداران تازه سامسونگ گلکسی اس 8 (Galaxy S8) و گلکسی اس 8 پلاس (+Galaxy S8) در سه‌ماهه دوم سال 2017 معرفی و عرضه شده‌اند، قیمت آنها در این تحقیق محاسبه نشده هست. از سوی دیگر، پرچمداران اپل آیفون 7 (iPhone 7) و آیفون 7 پلاس (iPhone 7 Plus) با قیمت های نجومی جزو ارزیابی‌های این شرکت تحقیقاتی بوده و سامسونگ نیز ضرر و زیان ناشی از فراخوان گلکسی نوت 7 (Galaxy Note 7) را به خوبی با تولید محصولاتی به مراتب ارزان‌تر و رده‌پایین جبران کرده است.

با همه این اوصاف، کارشناسان شرکت Strategy Analytics بر این عقیده‌اند که این اختلاف قیمت گوشی های اپل و سامسونگ پایدار نبوده و «در آینده باز هم زیاد و زیاد خواهد شد». آنها در تحقیقات خود به این توصیه اشاره کرده‌اند که از سال 2012، میانگین قیمت فروش محصولات اپل از 600 دلار به 700 دلار رسیده در حالی که میانگین قیمت گوشی های سامسونگ در همین بازه زمانی از 438 دلار به 200 دلار کم کردن یافته است.

با اینکه این اختلاف قیمت در نگاه اول هولناک به نظر می‌رسد، ولی باید به این توصیه توجه داشت که استراتژی فروش این دو غول دنیای تکنولوژی، با هم متفاوت هست؛ اگر گوشی نسبتا اقتصادی آیفون اس ای (iPhone SE) را کنار بگذاریم، تمامی محصولات اهالی کوپرتینو در وقت عرضه خود، گوشی هایی رده‌بالا و گران‌قیمت بودند.

سامسونگ در قیمت‌گذاری و فروش پرچمدارانش نیز به همین صورت عمل کرده ولی این کمپانی کره‌ای در کنار محصولات رده‌بالای خود، طف وسیع و متنوعی از گوشی های میانگین تا پایین‌رده را نیز به بازار عرضه کرد که باعث کم کردن شدید میانگین قیمت تولیدات این شرکت سازنده شد. به طور کلی، آمار بیشترین عرضه اسمارت فون در دنیا متعلق به سامسونگ بوده ولی در طرف دیگر میدان، حاشیه سود اپل به ازای فروش هر گوشی رقمی زیاد از سایرین است.

گردآوری:گروه سرگرمی سیمرغ
seemorgh.com/entertainment
منبع: gadjetnews.ir

تفاوت قیمت گوشی اپل و سامسونگ چقدر است؟

واژه های کلیدی: Galaxy Note 7 | آیفون 7 پلاس | تفاوت قیمت | Galaxy S8 | سامسونگ | سرگرمی | محصولات | سامسونگ | آیفون 7 | گلکسی | اختلاف