گت بلاگز اخبار فرهنگی و هنری کشف جسد بازیگر مشهور در خانه‌اش

به گزارش مهر به نقل از ورایتی، آلن اونیل بازیگر سریال «پسران آنارشی» یا «پسران آشوب» مرده پیدا شد. آلن اونیل در این سریال آمریکایی در نقش «هیو» بازی کرده بود.

کشف جسد بازیگر مشهور در خانه‌اش

کشف جسد بازیگر مشهور در منزل اش

عبارات مهم : سریال

جسد آلن اونیل بازیگر سریال «پسران آنارشی» در آپارتمانش پیدا شد.

کشف جسد بازیگر مشهور در خانه‌اش

جسد این بازیگر ۴۷ ساله در آپارتمان وی در لس آنجلس پیدا شد.

این بازیگر متولد ایرلند از پرسشها قلبی زحمت می برد و در عین حال بسیار سیگار می کشید و پرسشها اعتیاد به الکل نیز داشت.

اونیل در فصل ۶ و ۷ سریال «پسران آنارشی» نقش آفرینی کرد، ولی کار حرفه ای او از دهه ۱۹۹۰ شروع شده است بود. وی از بازیگران دایمی سریال درام «Fair City» نیز بود که از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۲ پخش می شد و در سریال های متعددی بازی کرده بود. وی قرار بود در فیلم ترسناک «چارلی زندگی می کند» جلوی دوربین برود.

«پسران آشوب» سریال تلویزیونی پرطرفدار گانگستری در ایالات متحده آمریکا است که از سوی مجله تایم در سال ۲۰۰۹ در ردیف ۱۰ سریال برتر تلویزیونی آمریکا قرار گرفت. این سریال را یکی از خشن ترین سریال های تلویزیونی آمریکا در سال های اخیر دانسته اند و بعضی منتقدان آن را ملهم از «پدرخوانده» خوانده اند.

واژه های کلیدی: سریال | آمریکا | بازیگر | آمریکایی | بازیگران | ایالات متحده | اخبار فرهنگی و هنری