گت بلاگز اخبار فرهنگی و هنری پردرآمدترین سلبریتی‌ها در‌ سال ٢٠١٨

پردرآمدترین سلبریتی ها در سال ٢٠١٨

عبارات مهم : میلیون

هیچ زمانی به اندازه حالا، سلبریتی شدن به لحاظ اقتصادی ارزشمند نبوده هست. مجله فوربس، لیست ١٠٠ هنرمند و سلبریتی پردرآمد امسال را منتشر کرده هست. مجموع درآمد این ١٠٠نفر، به ٦,٣ میلیارد دلار در سال می رسد که این میزان، بیش از ٢٢ درصد از سال گذشته زیاد کردن داشته هست. درآمد هر سال ١١ سلبریتی هم از ١٠٠ میلیون دلار در سال عبور کرده و این میزان، دوبرابر مجموع تعداد بازیگران و صورت های معروف دو سال گذشته است.

پردرآمدترین سلبریتی‌ها در‌ سال ٢٠١٨

مجله فوربس درآمد سلبریتی ها از ١ ژوئن ٢٠١٧ تا ١ ژوئن ٢٠١٨ و این لیست براساس نیلسن پل استار، آی.ام.دی.بی، سوند اسکن، ان.پی.دی بوک اسکن و کام اسکور و همچنین براساس مصاحبه با متخصصان و چندتن از بازیگران و صورت های معروف محاسبه شده است است.

١- فلوید می ودر؛ بوکسور

این بوکسور سال گذشته در لیست قرار نگرفت، ولی در آگوست ٢٠١٧، در مبارزه با کونور مک گرگور در لاس وگاس، بیش از ٥٥٠ میلیون دلار سود کرد و این پول، درآمد ٢٧٥ میلیون دلاری او را بسیار زیاد کردن داد و او را به رتبه نخست پردرآمدترین سلبریتی آورد.

٢- جورج کلونی؛ بازیگر

شرکت بزرگ دیاگو به کمپانی کازامیگو، که به وسیله این بازیگر و شرکای او، راند گربر و مایک ملدمن تأسیس شده، ٧٠٠ میلیون دلار پول داد و کمپانی آنها را خرید. کلونی با این معامله، عالی ترین درآمد هر سال خود را به دست آورد.

٣- کایلی جنر؛ موسس شرکت رژ لب کیلی کازمتیک

کایلی جنر که از اطرافیان کیم کارداشیان هست، به واسطه رژلب های ٢٩دلاری اش بسیار پولدار شد. این شرکت، حالا سراغ فروش سایر لوازم آرایشی هم رفته هست. این شرکت از وقت تأسیس، یعنی در فوریه ٢٠١٦، بیش از ٦٣٠ میلیون دلار مواد آرایشی را فروخته است.

٤- جودی شیندلین؛ تولید کننده و نویسنده تلویزیونی

یکی از برنامه های تلویزیونی جودی شیندلین در طول ٢٢ فصل در تلویزیون پخش شد و میانگین تماشاگران آن به بیش از ١٠ میلیون بیننده در روز رسید. او کتابخانه شخصی بسیار بزرگ خود را به مبلغ ١٠٠ میلیون دلار فروخت. او همچنین موفقیت زیادی را در مجموعه صندلی داغ در سال ٢٠١٤ به دست آورد.

٥- دواین جانسون؛ بازیگر

کشتی گیر سابق با توجه به پرداخت های هنگفتی که دریافت کرده و بازی های زیادی که انجام داده و خصوصا سود دریافت کرده، از بازی در فیلم جومانجی، جزو ١٠٠ سلبریتی پردرآمد تاریخ قرار گرفته هست. فالوورهای زیادش، به او اجازه داده تا مبلغ قراردادهایش را شدت یافتن کند و درآمد خود را تقریبا دوبرابر درآمد سال گذشته اش بکند.

٦- گروه یو٢؛ موزیسین

پردرآمدترین سلبریتی‌ها در‌ سال ٢٠١٨

گروه یو٢، یک گروه موسیقی راک اهل ایرلند است که در سال ١٩٧٦ تأسیس شد. این گروه در سی امین سالگرد انتشار آلبوم «درخت جوشوا» بیش از ٣١٦ میلیون دلار به دست آورده است و هنوز هم ٢,٧ میلیون طرفدار، این آلبوم را به سودآورترین آلبوم سال ٢٠١٧ تبدیل کرده اند.

٧- کلد پلی؛ موزیسین

کریس مارتین به همراه گروهش با تور «سری با هزار سودا» در طول دو سال گذشته، با اجرا در ٥ قاره، بیش از نیم میلیارد دلار به دست آورده است.

٨- لیونل مسی؛ فوتبالیست

مسی فصل ٢٠١٧-٢٠١٨ را به عنوان عالی ترین بازیکن در ٥ لیگ برتر اروپا با ٤٥ گل در تمام مسابقه های به آخر رساند. او در سال ٢٠١٧، قرارداد خود را با بارسلونا تا سال ٢٠٢١ تمدید کرد و مقرر شد تا سالیانه ٨٠ میلیون دلار به عنوان دستمزد دریافت کند. او قرار است که قراردادهایی را هم با آدیداس، پپسی، هوآوی و هاکرز ببندد.

٩- اد شیران؛ موزیسین

شیران با ٢٧ سال سن، بیشترین درآمد را در میان نوازندگان سولو دارد. موزیک های او در سراسر دنیا پخش شده است هست؛ خصوصا که او یکی از نوازندگان سریال بازی تاج و تخت و سیمپسون ها است.

١٠- کریستیانو رونالدو؛ فوتبالیست

رونالدو با ٤٤ گل زده در ٤٣ بازی در تمام مسابقه ها در فصل گذشته و همچنین دریافت پنجمین توپ طلا به عنوان عالی ترین بازیکن دنیا تبدیل شد. قرارداد او با رئال مادرید، ٥٠ میلیون دلار بود؛ او همچنین قراردادی را به مبلغ یک میلیارد دلار تا آخر عمر با نایک بست.

روزنامه شهروند

واژه های کلیدی: میلیون | بازیگر | دریافت | بازیگران | اخبار فرهنگی و هنری