گت بلاگز اخبار فرهنگی و هنری بحث از چالش‌ها با مخاطب ، «نگی که نگفتی» صاحب اتاق فکر تازه شد

تهیه کننده برنامه «نگی که نگفتی» بیان کرد که این برنامه زیاد تعاملی شده است است و تصویر العمل هایی مخاطبان در طرح سوژه های جدیدتر در برنامه تاثیر دارد.

بحث از چالش‌ها با مخاطب ، «نگی که نگفتی» صاحب اتاق فکر تازه شد

«نگی که نگفتی» صاحب اتاق فکر تازه شد/ بحث از چالش ها با مخاطب

عبارات مهم : مخاطب

مجتبی احمدی تهیه کننده «نگی که نگفتی» در گفتگو با مهر، راجع به اینکه این برنامه تلویزیونی که شب ها از شبکه دو پخش می شود تا چه زمانی روی آنتن خواهد بود، گفت: طبق نظر مدیران فعلا احتمال دارد این برنامه تا آخر امسال روی آنتن برود و به تازگی هم ما اتاق فکر جدیدی را با حضور بهزاد عادلی مدیرگروه اجتماعی شبکه تشکیل دادیم.

وی ادامه داد: در این اتاق فکر مباحث جدیدی مطرح شد و بحث کردیم که اگر قرار باشد سال بعد هم برنامه را روی آنتن ببریم چه ساختار و محتوایی داشته باشیم.

احمدی اظهار کرد: دغدغه مهم ما آخر امسال است و تصمیم داریم این روزها براساس جنس سوژه های خود برنامه را پیش ببریم.

وی با اشاره به سوژه های این هفته تصریح کرد: این هفته راجع به آسیب شناسی اینترنت جهت کودکان حرف می زنیم و برایمان جالب است که اعضای خانواده ها هر یک به نحوه جداگانه ای با ما ارتباط برقرار می کنند.

این کارگردان تلویزیونی در آخر گفت: بخشی را دو هفته است که به برنامه اضافه کردیم که در آن مخاطب زیاد درگیر سوژه ها شده است است و ما طی آن تلاش می کنیم با اقشار متفاوت صحبت کنیم و با اضافه شدن این بخش براساس چالش ها و تصویر العمل هایی مردم نسبت به سوژه هایی که مطرح می کنیم برنامه می سازیم و جلو می رویم که البته این نظرات و گفتگوهایی که با مردم داریم در اتاق فکر برنامه چکش کاری می شود.

واژه های کلیدی: مخاطب | برنامه | اخبار فرهنگی و هنری