گت بلاگز اخبار بین الملل در هر توافقنامه صلحی قدس پایتخت اسرائیل باقی می‌ماند / نتانیاهو

نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد، قدس اشغالی در هر توافقنامه صلحی پایتخت اسرائیل باقی خواهد ماند.

در هر توافقنامه صلحی قدس پایتخت اسرائیل باقی می‌ماند / نتانیاهو

نتانیاهو: در هر توافقنامه صلحی قدس پایتخت اسرائیل باقی می ماند

عبارات مهم : انتقال

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در مراسم استقبال از هیئت آمریکایی شرکت کننده در مراسم افتتاحیه ساختمان موقت سفارت آمریکا در قدس در وزارت خارجه اسرائیل با بیان اینکه در هر توافقنامه ای قدس پایتخت اسرائیل خواهد ماند از همه کشورها خواست به تأسی از آمریکا سفارت خود را به این شهر اشغالی انتقال یافته کنند.

نتیانیاهو افزود، اسرائیل در یک وقت تاریخی به سر می برد و قدردان تصمیم دونالد ترامپ، مدیر جمهور آمریکا راجع به انتقال سفارت این کشور به قدس است.

در هر توافقنامه صلحی قدس پایتخت اسرائیل باقی می‌ماند / نتانیاهو

رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) ۱۴ مه همزمان با سالگرد تاسیس این رژیم جعلی، انتقال سفارت آمریکا به قدس را با حضور بیش از ۳۲ کشور از جمله کشورهای اروپایی و آفریقایی و در غیاب روسیه مراسم خوش حالی می گیرد.

این درحالی است که فلسطینیان با تصمیم مذکور آمریکا ابراز مخالفت کرده و بر حقوق تاریخی فلسطین تاکید دارند.

همچنین روزنامه هاآرتص اسرائیل لیست ۳۲ کشور را منتشر کرده که نمایندگان آنها در مراسم خوش حالی مذکور اسرائیل همکاری خواهند کرد، در این مراسم خوش حالی ایوانکا ترامپ، دختر مدیر جمهوری آمریکا، جارد کوشنر، مشاور ارشد و داماد ترامپ در راس هیئتی ۲۵۰ نفره از جمله استیو منوچین، وزیر خزانه داری آمریکا و جان سالیوان، معاون وزیر خارجه این کشور حضور خواهند داشت.

واژه های کلیدی: انتقال | آمریکا | اسرائیل | آمریکایی | نتانیاهو | داماد ترامپ | دونالد ترامپ | ایوانکا ترامپ