گت بلاگز اخبار بین الملل ملانیا ترامپ می‌گوید همه چیز خوب است!

دفتر بانوی اول آمریکا گزارش‌های انتشار یافته اخیر راجع به پرسشها زناشویی وی با مدیر جمهوری را نادرست، جعلی و مبتذل خواند.

ملانیا ترامپ می‌گوید همه چیز خوب است!

ملانیا ترامپ می گوید همه چیز خوب است!

عبارات مهم : اخبار

دفتر بانوی اول آمریکا گزارش های انتشار یافته اخیر راجع به پرسشها زناشویی وی با مدیر جمهوری را نادرست، جعلی و مبتذل خواند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، استفانی گریشام، سخنگوی ملانیا ترامپ، بانوی اول آمریکا در توئیتر خود در تصویر العمل به گزارش های انتشار یافته اخیر نوشت: فهرستی سخیف و نادرست از گزارش های انتشار یافته راجع به اختلاف زناشویی بانوی اول با دونالد ترامپ، مدیر جمهوری آمریکا در رسانه های زرد و تلویزیون در جریان مهم رسانه ها آمده است.

ملانیا ترامپ می‌گوید همه چیز خوب است!

وی ادامه داد: بانوی اول آمریکا بر خانواده اش و نقش خود به عنوان همسر مدیر جمهوری تمرکزی زیادی دارد. این سناریوهای غیرواقعی همان اخبار جعلی هستد.

روزنامه دیلی میل روز جمعه گزارش داد که بانوی اول آمریکا در پی انتشار گزارشی راجع به اتهام مطرح شده است از سوی یک زن که در سال ۲۰۰۶ با ترامپ ارتباط داشته، چندین شب را در هتلی در واشنگتن دی سی گذرانده بود.

واژه های کلیدی: اخبار | انتشار | آمریکا | رسانه ها | دونالد ترامپ | ملانیا ترامپ | اخبار بین الملل