گت بلاگز اخبار بین الملل جانشین موقت علی عبدالله صالح گزینش شد

جانشین موقت علی عبدالله صالح گزینش شد

عبارات مهم : سراسری

حزب کنگره مردمی سراسری یمن امروز (یک شنبه) جانشین موقت صالح را گزینش کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، در پی کشته شدن علی عبدالله صالح، مدیر حزب کنگره مردمی سراسری یمن، کمیته سراسری این حزب «صادق امین ابو رأس»، معاون این حزب را به عنوان جانشین موقت صالح برگزید.

جانشین موقت علی عبدالله صالح گزینش شد

پس از صالح، ابو رأس دومین مدیر حزب کنگره مردمی یمن است.

قرار است این حزب در آینده نزدیک یک کنفرانس سراسری جهت گزینش رهبران تازه خود برگزار کند.

یک منبع در داخل حزب کنگره مردمی سراسری یمن پیش تر اعلام کرد که کمیته دائمی حزب به عنوان عالی ترین هیأت حزب امروز نشستی را در صنعا برگزار کرده و طی آن جایگزین علی عبدالله صالح جهت رهبری این حزب را تعیین می کند.

به گزارش ایسنا، علی عبدالله صالح و عارف عوض الزوکا، دبیرکل حزب کنگره مردمی سراسری یمن در جریان اتفاقات چهارم دسامبر کشته شدند.

واژه های کلیدی: سراسری | علی عبدالله صالح | اخبار بین الملل