گت بلاگز اخبار اجتماعی اگه میخوای نامزدت با فرد دیگری رابطه نداشته بشه،شهوتش رو کور میکنم/ 150000تومن بریزبه کارتم , دعانویس

در مورد خرافه و حواشی آن، بسیار نوشته‌اند و بسیار خوانده‌اید ولی شاید تا چندی پیش کف‌بین‌ها را در لباس کولی‌ها و رمال‌ها را در اتاقی تاریک در یک محله قدیمی تصور

دعانویس:اگه میخوای نامزدت با فرد دیگری رابطه نداشته بشه،شهوتش رو کور میکنم؛ 150000تومن بریزبه کارتم

عبارات مهم : شماره

در مورد خرافه و حواشی آن، بسیار نوشته اند و بسیار خوانده اید ولی شاید تا چندی پیش کف بین ها را در لباس کولی ها و رمال ها را در اتاقی تاریک در یک محله قدیمی تصور می کردید ولی انگار آنها هم از تحولات دنیای مدرن عقب نمانده اند و با استفاده از اینترنت کسب و کار خود را توسعه داده اند و با شکل و شمایلی تازه در اینترنت فعالیت های خود را دنبال می کنند.

به گزارش ایسنا ؛شاید بسیاری از اوقات، هنگام پرسه زدن در اینستاگرام و موقع خواندن نظرات مطلبی از یک صفحه عمومی، چشمتان به نظرات تبلیغاتی افتاده باشد. محتوای این تبلیغات بسیار گوناگون هست؛ از تبلیغ صفحات جوک و سرگرمی گرفته تا فروش لباس مجلسی دست دوم. ولی شاید یکی از موارد عجیب، تبلیغ صفحه های مربوط به دعا، طلسم و بخت گشایی باشد.

اگر به آیدی تلگرامی گردانندگان یکی از این صفحه ها مراجعه کنید، می توانید بعد از بازگو کردن مشکلتان، جهت دریافت راه حل، بسته به تشخیص دعاگر، طلسم سوسن غساله، رکوب الحمار، بلقیس سلیمان یا هر نوع طلسم عجیب و غریب دیگری را دریافت کنید! البته فکر نکنید که دعاگر همینطور فی سبیل الله و به صورت رایگان تخصصش را در اختیار شما می گذارد. خیر، مثل هر کارشناس دیگری حق الزحمه اش را دریافت می کند!

برای آگاهی از چند و چون کار، به صورت اتفاقی یکی از این صفحات را گزینش کردم و با ادمین آن از طریق آیدی تلگرامش ارتباط گرفتم. شرح گفت وگوی تلگرامی با این آقا یا زن دعانویس را در ادامه می خوانید:

– سلام، خسته نباشید

+ سلام، ممنونم

– می خواستم بپرسم شما غیر حضوری هم دعا می کنید دیگه؟

+ بله

– راستش من یه مشکلی دارم که خیلی وقته اذیتم می کنه. احساس می کنم کسی وارد رابطه من و نامزدم شده است ولی هیچ مدرکی پیدا نمی کنم. شما می تونید کاری برام انجام بدین؟

+ فقط یه راه حل داره؛ بستن شهوت نامزدتون نسبت به بقیه.

– خب باید چی کار کنم؟

+ کدوم شهر تشریف دارید؟

– تهران.

+ باید سفارش بدهید تا طبق مشخصات انجام و ارسال بشه.

– چطوری سفارش بدم؟ جسارتا هزینش چقدره و باید چه جوری پرداخت کنم؟

+ هزینه بستن شهوت، به شکلی که طرف فقط شما رو ببینه میشود ۲۵۰ تومن.

– راستش یه کم مبلغش برام سنگینه. نمیشه یه کم باهام راه بیاید؟

+ تهش ۱۵۰.

– بعد چه جوریه؟ باید همراهش باشه؟ چون اصلا دلم نمی خواد بفهمه.

+ خیر، آدابش رو خودتون انجام می دین.

– چطوری میتونم سفارش بدم؟ کی دستم می رسه؟

+ هزینه واریز، اسم هاتون، اسم مادراتون و آدرس و کد پستی و شماره تماس رو لطف کنید. نهایتا ۴ تا ۵ روز طول میکشه دستتون برسه.

– ممنون. میفرستم براتون. به چه شماره ای واریز کنم؟ چه قدرشو الان بریزم به حساب؟

-۱۵۰. به این شماره کارت: …

شاید با خودتان فکر کنید مگر کسی هم پیدا می شود که از این طریق به کسی اعتماد کند و در ازای دریافت طلسم جهت حل مشکلاتش مبالغ این چنینی پرداخت کند؟ ولی بد نیست بدانید کانال تلگرامی همین فرد نزدیک به ۱۰ هزار عضو و صفحه اینستاگرامش حدود ۲۸ هزار فالوور دارد! در میان آنها بسیارند افرادی که هزینه مشاور و روانشناس را هزینه هایی بیهوده می دانند ولی حاضرند به آسانی به کسی که هیچ نام و نشانی از او ندارند صدها هزار تومان پول بدهند.

واژه های کلیدی: شماره | دریافت | اخبار اجتماعی